5 mars 2009

Då vart det bestämt!

Jag flyttar öppnandet av butiken (takeaway-rest) till hösten!! Nu jobbar jag för att ta fram ett cateringkoncept som ligger i tiden och med hälsa och bra mat i fokus. Meningen är att få upp ögonen på företag genom att kombinera hälsa och bra mat på kontoret, att man inte måste välja.

Tanken bakom varför jag flyttar uppstarten av grunkonceptet är att det blev för stressigt och att det är bättre för verksamheten att öppna till hösten och slippa tunga sommarmånaderna. Nu ges jag möjlighet att testa leverantörer och matvaror, emballage och skapa kunder och uppmärksamhet kring konceptet. Det känns fantastiskt och en enormt tung sten har tagit av mina axlar!!

Hur ska jag göra detta?
Nu ligger fokus på att finna ett befintligt kök jag kan hyra in mig på och en hemsida skall sättas upp. Redan nu har jag satt bollen i rullning ang hemsidan. Min kontakt skall återkomma, go Jens go.

Vet du om något restaurangkök som kan vara intressant för mig? ...hör av dig direkt.

Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar