The Visions visionärer visar folket vägen till finmaten, skriver Sydsvenskans krogrecensent som jublar åt den nyöppnade restaurangen.
Innan The Vision öppnade i november förra året talades det mest om den extravaganta inredningen; vilka obegränsade resurser som hade lagts på att skapa en exklusiv miljö på temat eld, vatten och guld, att det minsann inte hade sparats på någonting.
Vad det skulle serveras för mat var det ingen som riktigt visste.
När restaurangen nu har haft öppet ett tag kan vi konstatera att inredningen är precis så påkostad som utlovats. Eld: det brinner brasor på ett par olika ställen i den väldigt vita, väldigt rena och väldigt avlånga lokalen och servitören ska lite senare tända eld på vår ena....
Läs mer på
http://sydsvenskan.se/mat-och-dryck/bong/article416258/Gourmetkrog-med-guldglans.html
Av Bong
Först publicerad: 26 februari 2009 23:30
Senast uppdaterad: 27 februari 2009 00:48
Jag har själv ätit lunch på restaurangen, faktiskt lunchmöte med en ny leverantör. Det är helt fantastisk mat, bara salladsbordet är helt fantastiskt. Dessa killar har verkligen förstått detta med mat och det roliga är att man skriver att det är finmat, det är mat som alla alltid borde få äta.
27 februari 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar